keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Remakka ei lopu!Syyskausi 2013 Remakka-komikkaklubilla oli kertakaikkisen mahtava. Kovaa duunia järjestävältä taholta, erinomaisia vetoja esiintyjiltä ja aina yhtä hersyvä sekä lämmin vastaanotto katsomosta. Kyllä se niin vain on, ilman mitään ahterinlipomisia, että oululainen stand up-yleisö on Suomen parasta! Valtava kiitos teille kaikille, me tehtiin mieletön syksy.

Siksi ensi vuonna toimintaa kehitetään entistä tiukemmaksi ja paremmaksi. Kevätkaudella 2014 järjestetään neljä tanakkaa Remakka-viikonloppuklubia, joissa nähdään mahottoman tuoretta ja mahottoman hauskaa meininkiä, jota ei muualla Oulussa voi bongata. Tällä viisillä:
11.1. Teemu Vesterinen & Olli Siiki
8.2. Toni Jyvälä & Johanna Tohni
22
.3. Paukutusjengi (Tuplanäytös, Teemu Vesterinen, Jukka Lindström, Joni Koivuniemi, Anders Helenius)
12.4. Oulu-ilta (esiintyjät ilmoitetaan myöhemmin)

Klubit alkavat klo 20:00, paikkana tutusti 45 Special, lipunhinta 10 euroa (sisältää narikkamaksun).

Viikkoklubi eli Remakka Open Mic pidetään edelleen kaksi kertaa kuussa tiistaisin. Tälle kaudelle tiivistämme touhua sen verran, että illat pysyvät napakan nautittavina ja kutkuttavan kompakteina. Lavalla nähdään jälleen ensikertalaisia, hassuja oululaistuttuja sekä monensorttista tekijää kauempaa - heti ensimmäisellä klubilla, 7.1.2014, lavalle nousee pitkän linjan ammattikoomikko Fredi Lilius! Klubit alkavat tuttuun tapaan klo 21 ja lippu kustantaa 4 euroa (sisältää eteispalvelun). Kaikki varat käytetään lyhentämättöminä oululaisen lavakomiikan hyvinvoinnin lisäämiseen!

Vuosi 2013 Remakassa oli kova, mutta vuodesta 2014 tullee ihammahottoman luja! 

- Iikka & Awe, tuottajat

PS. Jos stand up -komiikka kiinnostaa myös tekijän näkökulmasta, Remakka järjestää 10-11.1. komiikkakurssin, jonka vetäjänä on ammattikoomikko Teemu Vesterinen. Kurssi kustantaa 30 euroa ja sinne voi ilmoittautua Remakan sähköpostin kautta (remakkaclub@gmail.com). Paikkoja on enää vähän jäljellä, joten ole nopsa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No sanohan nyt...